Šaltinis:
Jums reikės
 
4—5 bulvės,
 
 
2 šaukštai sultinio,
 
 
2 šaukštai aliejaus,
 
 
šaukštelis 9% acto ar 0,5 citrinos sultys,
 
 
druskos, cukraus,
 
 
mairūno lapelis ar maltų pipirų.
 

Paruošimas



Išvirtos bulvės su lupenomis atšaldomos, nulupamos, supjaustomos skiltelėmis. Sultinys, actas, aliejus, druska, cukrus, mairūnas ar malti pipirai suplakami ir už-pilami ant paruoštų bulvių. Viskas sumaišoma ir palaikoma porą valandų. Prieš valgant užbarstoma smulkiai s-pjaustytų svogūnų.

Salotos paruoštos!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Edvinas