Šaltinis:
Jums reikės
 
3—4 bulvės ir 2 salierai,
 
 
virti su lupenomis,
 
 
0,5 1 raugintų kopūstų,
 
 
3—4 šaukštai aliejaus,
 
 
svogūnas,
 
 
truputis druskos,
 
 
2 šaukštai cukraus,
 
 
0,5 citrinos sultys arba truputis citrinos rūgšties.
 

Paruošimas



Bulvės ir salierai nulupami, stambiai sutarkuojami arba smulkiai supjaustomi, į juos sudedamas sukapotas svogūnas, rauginti kopūstai, pasūdoma, suberiamas cukrus, užpilamas aliejus, išplaktas su citrinos sultimis. Viskas sumaišoma ir užbarstoma susmulkintais petražolių lapeliais.

Salotos paruoštos!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Aronas