Šaltinis:
Jums reikės
 
2-3 virtos bulvės,
 
 
3 virtos gelteklės šaknys,
 
 
3 - 4 džiovinti grybai,
 
 
2 šaukštai majonezo,
 
 
virtas kiaušinis,
 
 
šaukštelis pyrago džiūvėsėlių,
 
 
druskos.
 

Paruošimas



Virtos bulvės ir gelteklės šaknys supjaustomos griežinėliais. Džiovinti grybai pamirkomi piene, susmulkinami ir išverdami nedideliame kiekyje pasūdyto vandens. Vanduo, kuriame virė grybai, sumaišomas su majonezu, susmulkintu kiaušiniu ir pyrago džiūvėsėliais. Viskas sumaišoma.

Salotos paruoštos!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (159)
Emile