Šaltinis:
Jums reikės
 
5—6 bulvės,
 
 
2 salierai,
 
 
50 g sviesto,
 
 
2 šaukštai grietinės,
 
 
2 šaukštai pyrago džiūvėsėlių,
 
 
šaukštelis susmulkintų salierų lapelių,
 
 
druskos.
 

Paruošimas



Bulvės ir salierai nuskutami, stambiai supjaustomi, užpilami stikline karšto pasūdyto vandens ir verdami ant silpnos ugnies. Baigiant virti, sudedamas sviestas, grietinė, pyrago džiūvėsėliai. Viskas sugrūdama. Užbarstoma susmulkintų salierų lapelių. Valgoma su jautienos ar avienos patiekalais,


Salotos paruoštos!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Akvile