Šaltinis:
Jums reikės
 
3—4 virtos bulvės,
 
 
100 g rūkytos šoninės ar kumpio,
 
 
svogūnas,
 
 
šaukštas miltų,
 
 
2 šaukštai 9% acto,
 
 
2 šaukštai vandens,
 
 
šaukštelis kmynų,
 
 
petražolių lapelių.
 

Paruošimas



Bulvės supjaustomos griežinėliais, apibarstomos kmynais. Keptuvėje pakepinama rūkyta kiauliena, sudedamas susmulkintas svogūnas, pakepinama, išberiama miltų. Maišant dar pakepinama, užpilama vandens ir acto, įberiama cukraus, druskos pagal skonį ir virinama 5 min. Bulvės užpilamos karštu padažu ir atšaldomos. Valgoma su virtu liežuviu ar kiaulienos kepsniu.

Salotos paruoštos!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Mantas