Šaltinis:
Jums reikės
 
5—6 bulvės,
 
 
50 g margarino,
 
 
2 šaukštai tarkuoto olandiško sūrio,
 
 
stiklinė mėsos ar daržovių sultinio,
 
 
druskos.
 

Paruošimas



Žalios bulvės stambiai sutarkuojamos, sumaišomos su ištirpintu margarinu, sūriu, pasūdomą. Paruošta masė dedama į išteptą riebalais indą, supilamas sultinys, uždengiama ir ant silpnos ugnies troškinama 20 min. Paskui dangtis nuimamas, indas statomas į orkaitę ir kepama, kol užsidės traški plutelė. Valgoma su mėsos patiekalais.

Salotos paruoštos!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (137)
Austeja