Šaltinis:
Jums reikės
 
2 nedideli baklažanai,
 
 
druskos,
 
 
3 mažos cukinijos,
 
 
2 šaukštai alyvų aliejaus,
 
 
1/2 stiklinės susmulkintų žalių kalendrų,
 
 
1 šaukštas citrinų sulčių,
 
 
1 šaukštas apelsinų sulčių,
 
 
šviežiai maltų juodųjų pipirų.
 

Paruošimas



Baklažanus supjaustome griežinėliais, sudedame į sietelį, pabarstome druska ir palaikome 30min. Cukinijas išilgai supjaustome plonomis juostelėmis. Baklažanus perplauname šaltu vandeniu, nuvarviname ir nusausiname virtuviniu popieriniu rankšluosčiu. Baklažanų puseles aptepame alyvų aliejumi ir sudedame į kepimo skardą. Kepame orkaitėje, kol gražiai paruduoja. Išimame ir ataušiname. Apkeptus baklažanų griežinėlius, supjaustytas cukinijas, susmulkintas kalendras sudedame į dubenį, supilame citrinų ir apelsinų sultis, aliejų, suberiame pipirus, sumaišome ir tiekiame.

Salotos paruoštos!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (168)
Vejas