Šaltinis:
Jums reikės
 
1,5kg. kiaulių kojelių,
 
 
200g. bulvių, 150g. morkų,
 
 
100g. petražolių šaknų,
 
 
0,5 stiklinės aliejaus,
 
 
50g. acto,
 
 
40 g. konservuotų žalių žirnelių,
 
 
30g. saliero gumbo,
 
 
1 raugintas agurkas,
 
 
6 skiltelės česnako,
 
 
maltų pipirų, druskos,
 
 
žalumynų.
 

Paruošimas



Bulves nuplauname ir išverdame. Kiaulių kojeles gerai nuplauname, užpilame vandeniu ir pastatome ant stiprios ugnies. Kai tik vanduo užverda, pasūdome, įberiame pipirų, nuskustas ir supjaustytas morkas, salierą, petražolės šaknį. Kojeles verdame tol, kol mėsa atsiskiria nuo kaulų, išvirtas kojeles ir daržoves atšaldome, mėsą atskiriame nuo kaulų. Mėsą ir daržoves smulkiai supjaustome, sudedame konservuotus žaliuosius žirnelius, supjaustytą raugintą agurką ir išmaišome. Nuluptas česnakų skilteles sutriname ir užpilame aliejaus ir acto mišiniu. Salotas užpilame paruoštu padažu, papuošiame žalumynais ir tiekiame į stalą.

Salotos paruoštos!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Sunaitelis