Šaltinis:
Jums reikės
 
0,5 kg šaldytų krevečių,
 
 
1 indelis konservuotų ananasų,
 
 
1 nedidelė cukinija,
 
 
50 g. kokoso drožlių,
 
 
50 g. smulkiai supjaustytų žalių svogūnų laiškų.
 
 
Padažui:
 
 
1 indelis natūralaus jogurto,
 
 
2 šaukštai medaus,
 
 
0,5 arbatinio šaukštelio kario miltelių,
 
 
0,5 arbatinio šaukštelio druskos.
 

Paruošimas



Krevetes atšildome, perpilame šaltu vandeniu ir nuvarviname. Cukiniją perpjauname per pusę ir supjaustome plonais griežinėliais. Konservuotus ananasus nusunkiame. Viską sudedame į salotinę, suberiame smulkiai supjaustytus žalių svogūnų laiškus, kokosų drožles ir išmaišome. Padažui skirtus produktus sumaišome ir 1 val. palaikome šaldytuve. Salotas užpilame atšaldytu padažu ir tiekiame į stalą.

Salotos paruoštos!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Sunaitelis