Šaltinis:
Jums reikės
 
4 puodelių kalafiorų, supjaustytų žiedynėliais,
 
 
8 valg.š. vandens,
 
 
2 arb.š. susmulkinto imbiero,
 
 
2 arb.š. sveikų kmynų sėklų,
 
 
1/2 arb.š. kurkumos,
 
 
1/2 arb.š. paprikos,
 
 
1/2 arb.š. maltų kmynų,
 
 
1/2 arb.š. maltos kalendros,
 
 
Akmens druskos pagal skonį (nebūtinai),
 
 
4 valg.š. ghi (ar aliejaus),
 
 
2 arb.š. smulkiai supjaustytų kalendros lapų (arba kitų žalumynų).
 

Paruošimas



Pakaitinkite ghi kol jis taps skaidrus. Įberkite kmynų sėklas ir trumpai pamaišykite, kol pasklis jų aromatas. Sudėkite miltelių pavidalo prieskonius ir vieną sykį permaišykite. Sudėkite imbierą, druską ir kalafiorus, trumpai pamaišykite. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškinkite uždengtame inde, kartais pamaišydami, kol kalafiorai suminkštės (bus lengvai persmeigiami šakute). Jei pastebėsite, kad gali prisvilti prie dugno, įpilkite vandens.

Papuoškite kalendros lapais ar kitais žalumynais.

Valgykite šiltus su kitais patiekalais (dalu t.y. ankštinių sriuba, neskaldytų grūdų duona)

Salotos paruoštos!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)