Šaltinis:
Jums reikės
 
4 porcijos:
 
 
200g. šaldytų krevečių,
 
 
2 obuoliai (300g.),
 
 
4 lapkotinio saliero stiebai,
 
 
cikorijos su gužele,
 
 
50g. migdolų.
 
 
Papuošimui:
 
 
kelios krapų šakelės.
 
 
Padažui:
 
 
5 šaukštai majonezo,
 
 
šaukštas medaus,
 
 
2 šaukštai kefyro,
 
 
druskos, pipirų.
 

Paruošimas



Paruošti padažą: majonezą sumaišyti su medumi ir kefyru, pasūdyti, įberti prieskonių ir išmaišyti. Krevetes suberti į sietelį. Kai atšils, perpilti šaltu vandeniu. Obuolius supjaustyti kūbeliais, salierus - griežinėliais, cikoriją - juostelėmis. Migdolus smulkiai sukapoti. Visus produktus sumaišyti ir užpilti padažu.

Salotos paruoštos!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
dovydas