Šaltinis:
Jums reikės
 
4 porcijoms:
 
 
8 vidutinio dydžio bulvės
 
 
1 valg. š. susmulkintų mėtų
 
 
2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės
 
 
60 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus
 
 
2 valg. š. baltojo vyno acto
 
 
Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai
 

Paruošimas



Bulves virkite pasūdytame vandenyje su lupenomis, kol suminkštės (apie 25 min.). Nusausinkite, šiek tiek atvėsinkite ir nulupkite. Supjaustykite nedideliais kubeliais ir suberkite juos į salotinę. Pridėkite mėtas, česnaką ir gerai išmaišykite. Nedideliame dubenėlyje šakute išsukite aliejų ir actą ir apšlakstykite bulves. Pagardinkite druska, pipirais ir patiekite.

Salotos paruoštos!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Mindaugas