Šaltinis:
Jums reikės
 
4 porcijoms:
 
 
1 valg. š. prancūziškų garstyčių
 
 
1 valg. š. baltojo vyno acto
 
 
6-8 valg. š. aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus
 
 
Druska
 
 
250 g įvairių salotų lapų
 
 
2 riekelėmis supjaustyti saliero stiebai
 
 
2 didelės nuluptos ir riekelėmis supjaustytos sunokusios kriaušės
 
 
125 g susmulkinto gabalėliais brandinto avių pieno (galima naudoti ir parmezano sūrį)
 
 
16-20 susmulkintų graikinių riešutų
 

Paruošimas



Dubenėlyje šakute iki vientisos masės išmaišykite garstyčias, aliejų, actą ir žiupsnelį druskos. Į didelę salotinę sudėkite salotų lapus, suberkite salierus ir sumaišykite. Sudėkite kriaušes, sūrį, apibarstykite graikiniais riešutais. Apšlakstykite viską paruoštu padažu. Lengvai sumaišykite ir patiekite.

Salotos paruoštos!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Ieva