Šaltinis:
Jums reikės
 
6 porcijos
 
 
500 g morkų,
 
 
45 ml(3 šaukštai) sidro acto,
 
 
5 ml(1 arb. šaukšt.) cukraus,
 
 
75 m l(5 šaukštai) augalinio aliejaus,
 
 
90 g razinų,
 
 
750 g saliero šaknies,
 
 
175 ml majonezo,
 
 
30 ml(2 šaukštai) Dižono garstyčių
 
 
(galima ir daugiau).
 

Paruošimas



Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite su rupia tarka. Dubenyje suplakite actą su cukrumi. Po truputį įplakite aliejų. Morkas ir razinas sudėkite į padažą. Išmaišykite ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Nulupkite saliero šaknį ir supjaustykite plonimis juostelėmis; sudėkite į prikaistuvį, užpilkite šaltu sūdytu vandeniu ir pavirkite 1-2 minutes. Dideliame dubenyje sumaišykite majonezą ir garstyčias. Pasūdykite pagal skonį.

Į garstyčių padažą sudėkite salierą. Palaikykite šaltai 1 valandą. Tiekiant ant stalo, vienoje lėkštės pusėje sudėkite salierą, kitoje morkas su razinomis.

Salotos paruoštos!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Austeja