Šaltinis:
Jums reikės
 
2 baklažanai,
 
 
5 nedideli pomidorai,
 
 
2 agurkai,
 
 
200 g fetos,
 
 
100 g žaliųjų alyvuogių be kauliukų,
 
 
aliejaus.
 
 
P a d a ž u i:
 
 
85 ml aliejaus,
 
 
1 šaukštas acto su prieskoniais,
 
 
1 skiltelė česnako,
 
 
1 šaukštelis cukraus,
 
 
1 šaukštelis žalumynų (peletrūnų, raudonėlių arba petražolių).
 

Paruošimas



Padažui susmulkinkite česnaką ir sumaišę su kitais komponentais gerai išplakite. Baklažaną supjaustykite 2 cm kubeliais, pasūdykite ir palaikykite 30 min. Tada baklažanų kubelius nuplaukite ir nusausinkite.

Kepkite aliejuje, kol apskrus. Agurkus supjaustykite griežinėliais, pomidorus-skiltelėmis, suberkite alyvuoges, kubeliais supjaustytą sūrį, viską užpilkite padažu ir atsargiai išmaišykite.

Salotos paruoštos!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (188)
Rūta