Šaltinis:
Jums reikės
 
2 vidutiniai baklažanai,
 
 
ryšelis kalendrų,
 
 
2-3 skiltelės česnako,
 
 
2 šaukštai majonezo,
 
 
druskos.
 

Paruošimas



Baklažanus (pageidautina be sėklų) perpjaukite išilgai ir kiekvieną puselę dar padalykite išilgai į keturias dalis, paskui jas supjaustykite skersai maždaug 1,5 cm storio gabaliukais.

Baklažanus sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir pavirkite 2-3 minutes (nepervirkite). Tuomet perdėkite į kiaurasamtį, greitai perliekite šaltu vandeniu ir, prispaudę lėkštele, gerai nusunkite.

Kalendras ir česnakus labai smulkiai supjaustykite ir sutrinkite su druska, pagardinkite majonezu. Sumaišykite su baklažanais ir 3-4 valandoms padėkite į šaldytuvą.

Salotos paruoštos!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (160)
Linute