Ridikėlių ir morkų salotos
Ridikėlių ir morkų salotos
Autorius: Sefas
Jums reikės
 
Truputis druskos,
 
 
P a d a ž u i:
 
 
Juodųjų pipirų.
 
 
Cukraus,
 
7-8
Ridikėliai,
 
3
Šaukštai vandens,
 
3
Šaukštai aliejaus,
 
1
Šaukštas citrinų sulčių,
 
1
Nedidelė virta morka,
 
 
Truputis svogūnų laiškų.
 

Paruošimas


Ridikėlius ir morkas supjaustykite griežinėliais, susmulkinkite svogūnų laiškus.

Viską sumaišykite ir užpilkite paruoštu padažu.

Salotos paruoštos!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Ona
2012-03-20 21:49:58
Manau, kad skaniau būtų žalia, plonai supjaustyta morka.Tradiciškai salotos ir mišrainės gaminamos arba iš virtų arba iš šviežių daržovių.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Mindaugas