Šaltinis:
Jums reikės
 
Dviejų pailgų gabalėlių vištienos filė,
 
 
2 riekelių kumpio,
 
 
1 stiklinės vištienos sultinio,
 
 
1/2 stiklinės balto vyno,
 
 
2 šaukštų miltų,
 
 
2 šaukštų aliejaus,
 
 
raudonėlio,
 
 
2 laurų lapų,
 
 
pipirų,
 
 
druskos,
 
 
saujos salotų,
 
 
1 agurko,
 
 
2 pomidorų,
 
 
1 mėlynojo svogūno,
 
 
kelių juodųjų alyvuogių.
 

Paruošimas



Miltus sumaišykite su druska ir pipirais. Šiame mišinyje apvoliokite vištieną. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite vištienos gabalėlius ir apkepinkite iš abiejų pusių po 3-5 min. Išimkite mėsą, apvyniokite kumpio riekelėmis, dėkite į kepimo indą, įpilkite sultinį, vyną įberkite raudonėlio, įdėkite laurų lapus.

Pašaukite į 150 laipsnių orkaitę ir kepkite 15 min. Daržoves supjaustykite griežinėliais, ant jų dėkite iškepusią vištieną, apšlakstykite susidariusiu padažu. Vištieną galima kepti ir keptuvėje ant nestiprios ugnies.

Salotos paruoštos!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (160)
Kaia