Varškės lietiniai su įdaru
Autorius: Moteryte
Jums reikės
100 gramai
liesos varškės
 
90 gramai
miltų
 
4 šaukštai
pieno
 
3 vienetai
kiaušiniai
 
2 šaukštai
kapotų petražolių
 
2 šaukštai
sviesto
 
2 vienetai
svogūnai
 
200 gramai
dešros griežinėlių
 
200 gramai
agurkų
 
2 šaukštai
aliejaus
 
1 šaukštai
miltų
 
0.3 arbatiniai šaukšteliai
sultinio miltelių
 
1 arbatiniai šaukšteliai
maltų saldžiųjų paprikų
 

Paruošimas

Jums dar reikės:
žiuspnelis druskos
Įdaras:
Druska
Juodieji pipirai
Iš varškės, miltų, druskos, pieno, kiaušinių ir petražolių išplakti tešlą ir palikti 30 minučių, kad pabrinktų. Svogūnus nulupti, supjaustyti žiedeliais, dešros griežinėlius supjaustyti plonais šiaudeliais. Agurkus perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti šiaudeliais. Keptuve įkaitinti aliejų, suversti pjaustytus svogūnus bei dešrą ir šiek tiek pakepinti. Suberti ir apkepinti miltus, viską gerai išmaišyti. Galiausiai supilti 1/8 l vandens, suberti sultinio ir paprikų miltelius bei agurkų šiaudelius ir užvirinti. Įdarą 10 minučių patroškinti, pagardinti druska ir pipirais. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir iškepti 4 lietinius. Iškepusius lietinius aptepti paruoštu įdaru, susukti voleliu ir patiekti.
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Kalista