Šaltinis:
Jums reikės
 
2 bulvių 2 svogūnų,
 
 
1 morkos, 1 poro stiebo,
 
 
50 g rūkytų lašinių,
 
 
250 ml mėsos sultinio,
 
 
250 g midijų, baziliko,
 
 
raudonėlio, raudonųjų pipirų,
 
 
kvapniųjų pipirų, 250 ml pieno,
 
 
petražolių arba koriandro,
 
 
druskos.
 

Paruošimas



Nuskusti bulves ir morkas, nulupti svogūnus. Porą perpjauti išilgai ir nuplauti. Visas daržoves supjaustyti 0,5 cm storio kubeliais. Lašinius supjaustyti mažais gabaliukais ir pakepinti iki permatomumo. Į puodą sudėti daržoves ir troškinti 1 minutę. Po to į mėsos sultinį sudėti midijas, baziliką, pipirų ir ant silpnos ugnies virti sriubą 20 minučių. Baigiant virti, įpilti pieno, dar kartą sriubą užvirti. Baziliko lapelius nuplauti, supjaustyti siauromis juostelėmis ir sudėti į sriubą. Sriubą pabarstyti pjaustytais žalumynais ir patiekti su balta duona.

Meksikietiškas patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (136)
Domas