Šaltinis:
Jums reikės
 
160 g žirnių, 550 g bulvių,
 
 
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
 
 
1 svogūnas, 40 g pomidorų padažo,
 
 
petražolių arba koriandro,
 
 
2 skiltelės česnako,
 
 
raudonėlio, mairūno,
 
 
kajeno pipirų, druskos.
 

Paruošimas



Į perkoštą sultinį sudėti perrinktus neskaldytus žirnius ir virti. Po to įdėti bulvių, su pomidorų padažu keptą svogūną, prieskonių. Prieš patiekiant, į sriubą įdėti trintą česnaką, įberti maltų pipirų ir žalumynų.

Meksikietiškas patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (160)