Šaltinis:
Jums reikės
 
430 g mėsos, 200g pupelių,
 
 
1 svogūnas,
 
 
0,5 stiklinės pomidorų padažo,
 
 
2 skilteles česnako,
 
 
petražolių arba koriandro,
 
 
raudonėlio, mairūno,
 
 
druskos, raudonųjų pipirų.
 

Paruošimas



Didelius mėsos gabaliukus pakepinti keptuvėje ir pagaminti sultinį. Vėliau sultinį perkošti, suberti perrinktas, nuplautas, bet ne mirkytas pupeles (juodąsias arba raudonąsias), įdėti prieskonių ir virti. Baigiant sriubai virti, ją pagardinti kepintu pomidorų padažu su smulkiai pjaustytu svogūnu. Prieš patiekiant įdėti trintą česnaką, raudonųjų pipirų, pabarstyti petražolėmis. Į lėkštę dėti po 2 mėsos gabaliukus.

Meksikietiškas patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (160)
Deimante