Šaltinis:
Jums reikės
 
1 svogūnas,
 
 
50 g rūkytos krūtinėlės,
 
 
800 ml pomidorų sulčių,
 
 
1 skardinė dėžutė konservuotų kukurūzų,
 
 
100 g alyvuogių aliejaus,
 
 
4 skiltelės česnako,
 
 
krapų, petražolių,
 
 
150 g slyvučių,
 
 
2 saldžiųjų paprikų,
 
 
2 stiklinės baltojo vyno,
 
 
aitriųjų raudonųjų pipirų,
 
 
baziliko, raudonėlio,
 
 
keletas lašų citrinų sulčių,
 
 
druskos.
 

Paruošimas



Nuluptą svogūną ir krūtinėlę supjaustyti mažais kubeliais, sutrinti česnaką. Sudėti į negilų puodą ir kepinti ant silpnos ugnies iki svogūnai pasidarys permatomi. Įpilti pomidorų sulčių, konservuotus kukurūzus su skysčiu, įdėti saldžiąsias ir raudonąsias paprikas, žalumynus, prieskonius, įpilti vyno ir virti apie 5 minutes. Prieš patiekiant, pagal skonį pagardinti slyvutėmis, įlašinti keletą lašų citrinų sulčių. Baziliko lapelius nuplauti, supjaustyti siauromis juostelėmis ir sudėti į sriubą. Prie sriubos patiekti tortiljas.

Meksikietiškas patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (152)
Audrius