Šaltinis:
Jums reikės
 
500 g bulvių, 1 morka,
 
 
kuokštelis svogūnų laiškų su galvutėmis,
 
 
200 g alyvuogių aliejaus,
 
 
3 skardinės dėžutės po 285 g konservuotų kukurūzų,
 
 
1,5l. daržovių sultinio,
 
 
0,4l. pieno,
 
 
raudonųjų aitriųjų paprikų,
 
 
maltų juodųjų pipirų,
 
 
baziliko, raudonėlio, druskos.
 

Paruošimas



Bulves, morkas ir svogūnus nulupti ir smulkiai supjaustyti. Kukurūzus sudėti į kiaurasamtį. Įkaitinti keptuvėje alyvų aliejų ir jame pakepti morkas, bulves, svogūną, ir 2/3 kukurūzų. Įpilti daržovių sultinio, uždengti ir troškinti 30 minučių. Po to masę išmaišyti, pertrinti per sietelį. Įpilti pieno ir sudėti likusius kukurūzus, užvirti. Papriką perpjauti išilgai į dvi dalis ir, išėmus sėklas, smulkiai supjaustyti, supilti į sriubą, taip pat įberti druskos, maltų juodųjų pipirų ir raudonėlio. Baziliko lapelius nuplauti, supjaustyti siauromis juostelėmis ir sudėti į sriubą.

Meksikietiškas patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Ugnius