Šaltinis:
Jums reikės
 
120 g bulvių, 120 g morkų,
 
 
160 g salierų, 120 g obuolių,
 
 
120 g raudonųjų arba spalvotųjų pupelių (ankščių),
 
 
40 g žaliųjų žirnelių,
 
 
l00 g ančiuvių filė arba 85 g silkės,
 
 
50 g raugintų agurkų,
 
 
2 kiaušiniai,
 
 
40 g alyvuogių,
 
 
60 g krabų arba krevečių,
 
 
kuokštelis salotų, raudonėlio,
 
 
petražolių arba koriandro,
 
 
200 g alyvuogių aliejaus,
 
 
maltų raudonųjų pipirų.
 

Paruošimas



Bulves, morkas, saliero šaknį išvirti atskirai ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Žalias pupelių ankštis ir žirnelius nuvalyti, supjaustyti rombais ir virti, šviežius obuolius ir raugintus agurkus supjaustyti kubeliais. Paruoštas daržoves sudėti į indą. Į tą patį indą sudėti dalį ančiuvio filė, įpilti alyvuogių aliejaus. Masę išmaišyti, išdėti kūgio forma į salotines ant salotų lapų. Apibarstyti raudonaisiais pipirais, raudonėliu, papuošti virto kiaušinio riekelėmis, alyvomis, krabais, obuoliais, ančiuviais, žalumynais.

Meksikietiškas patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (160)
sarunas