Šaltinis:
Jums reikės
 
2 dideli gabalėliai mocarelos (Mozzarella) sūrio;
 
 
2 baklažanai;
 
 
2 cukinijos;
 
 
3 kiaušiniai;
 
 
100 g miltų;
 
 
1 svogūnas;
 
 
2 indeliai konservuotų pomidorų;
 
 
150 g tarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano);
 
 
aliejus kepimui;
 
 
druska;
 
 
pipirai;
 
 
bazilikai.
 

Paruošimas



Baklažanus ir cukinijas nuplauti, supjaustyti plonomis riekelėmis, ir palikti 15 min. pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepti 5 min aliejuje, ant viršaus supilti konservuotus pomidorus ir troškinti apie 15 min. Baklažanus ir cukinijas pavolioti miltuose ir kiaušinio plakinyje, tada kepti aliejuje kol abi pusės taps auksinės spalvos. Tada imame indą apkepui. Dedame sluoksnį baklažanų ir cukinijų, dedame mocarelos sūrio, pilame šiek tiek pomidorų troškinio ir pabarstome parmezano sūriu. Po to vėl sluoksnis baklažanų, mocarelos, padažo ir parmezano. Sluoksniuojame kol sunaudojame produktus. Tada dedame į iki 180°C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepame 20 min. Valgyti truputėlį atvėsintą. Skanaus!

Itališkas patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (160)
Augustė