Itališka bruschetta
Itališka bruschetta
Autorius: Virtuvės guru
Jums reikės
 
pomidorų,
 
 
itališka duona (ciabatta),
 
 
česnako.
 
 
Ingredientų kiekius pasirinkite pagal savo individualų skonį, tuomet ir rezultatas bus geras. Dažniausiai gausiai naudojamas alyvuogių aliejus, negailima pomidorų.
 
 
baziliko,
 
 
alyvuogių aliejaus,
 

Paruošimas

Itališką duona supjaustyti 2cm storio riekėmis, sudėti ant grotelių ir kepti orkaitėje (su pūtimu) kol gražiai apskrus. Kol kepa supjaustyti pomidorus ir bazilikus, juos kartu išmaišyti,įdėti druskos.

Išėmus duoną ja patrint česnaku ir apipilti alyvuogių aliejumi (negailint), po to uždėti pomidorus ir kepti orkaitėje kol pašils pomidorai.
Tikrai nuostabus skonis

Itališkas patiekalas paruoštas!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Lina
2012-07-17 10:58:43
Tikrai skanu,bet aš darau kiek kitaip :) Pomidorus,baziliką,šiek tiek druskos ir alyvuogių aliejų sumaišau,ir tada iš kart galima dėti ant cebatos(dar galima naudoti ir prancūzišką batoną) ištrintą česnaku.Tuomet sumuštiniai nebūna minkšti,o tiesiog traškūs:)
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Ieva