Lašiša su špinatais
Lašiša su špinatais
Autorius: Mama.lt
Jums reikės
 
3 česnako skiltelės,
 
 
1,2kg. lašišos filė,
 
 
1 taurė balto vyno,
 
 
0,5kg. špinatų,
 
 
3/4 stiklinės grietinės,
 
 
aliejaus.
 

Paruošimas


Lašišos filė supjaustyti porcijomis, pabarstyti druska ir pipirais ir apkepinti iš abiejų pusių. Nupjauti špinatų stiebus. Aliejuje apkepinti smulkintą česnaką, pridėti špinatų. Kepant maišyti. Užpilti balto vyno ir grietinės, dar patroškinti apie 2 min. Špinatus sudėti į didelę lėkštę, ant jų - žuvį ir papuošti.

Žuvies patiekalas paruoštas!


Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)