Troškintos daržovės su mėlynųjų pelėsių sūriu
Troškintos daržovės su mėlynųjų pelėsių sūriu
Autorius: Mama.lt
Jums reikės
1 vnt
raudonojo svogūno
 
1 vnt
nedidelio kopūsto
 
3 vnt
morkų
 
2 šaukšteliai
krevečių pastos
 
0.25 l
kokosų pieno
 
2 vnt
jaunų cukinijų
 
50 gramų
gabalėlio mėlynųjų pelėsių sūrio
 
šiek tiek
druskos
 
1 vnt
daržovių sultinio kubelio
 
šiek tiek
cukraus
 
šiek tiek
aitriosios paprikos
 
250 g
šaldytų šparaginių pupelių
 
šiek tiek
salotų prieskonių
 

Paruošimas

Nuskustas morkas ir nuluptas cukinijas supjaustykite kubeliais, šparagines pupeles-gabalėliais, kopūstą susmulkinkite. Daržoves sudėkite į karščiui atsparų nepridegantį troškinimo indą. Suberkite žiedeliais pjaustytą aitriąją papriką, kubeliais susmulkintus svogūnus.

Įpilkite kokosų pieno ir pašaukite į 200 laipsnių karštumo orkaitę. Troškinkite apie 50 minučių. Tiekdami apibarstykite smulkintu mėlynųjų pelėsių sūriu.

Troškinys paruoštas!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
rapolas