Naminė pica
Naminė pica
Šaltinis: Mama.lt
Jums reikės
 
20 g mielių,
 
 
žiupsnelis druskos,
 
 
šaukštelis cukraus,
 
 
šaukštas aliejaus,
 
 
raudonėlio (oregano),
 
 
pipirų,
 
 
mairūno,
 
 
Įdaras:
 
 
druskos.
 
 
2-3 pomidorai,
 
 
150 g dešros,
 
 
2 stiklinės miltų,
 
 
Tešla:
 
 
2 svogūnai,
 
 
1/2 stiklinės pieno arba vandens.
 
 
100 g fermentinio sūrio,
 
 
100 g pievagrybių,
 

Paruošimas

Mieles ištrinti su cukrumi ir pienu, palaikyti šiltai, kol pakils. Tada suberti miltus, druską, įpilti aliejaus ir minkyti 15-20 min. Kepimo skardą patepti aliejumi ir ant jos rankomis suformuoti tešlą. Svogūnus, šampinjonus supjaustyti žiedeliais, pabarstyti druska ir palikti 5 min. Pomidorus ir dešrą supjaustyti griežinėliais. Ant tešlos sluoksniais sudėti dešrą, grybus, daržoves. Viršų pabarstyti tarkuotu sūriu ir prieskoniais. Kepti 30-40 min. Patiekti su ketčupu.

Pica paruošta!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
deimante
2011-08-20 20:02:54
labai geras receptas skaniai isejo
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Ieva