Pica “Fungi”
Pica “Fungi”
Autorius: Sefas
Jums reikės
 
Papuošimui:
 
 
Druskos,
 
 
Baziliko.
 
500 g
Šviežių nuluptų pomidorų arba 440g konservuotų nuluptų pomidorų,
 
300 g
Picos tešlos,
 
3
Šaukšteliai susmulkinto baziliko,
 
3
Šaukšteliai pomidorų padažo,
 
2
Šaukštai alyvuogių aliejaus,
 
130 g
“Mozarella” sūrio,
 
1 - 2
Šaukštai aliejaus,
 
0.5
Šaukštelio cukraus,
 
 
Pievagrybių,
 
 
Pipirų.
 
 
Skiltelė česnako,
 
 
Susmulkinta svogūno galvutė,
 

Paruošimas


Supjaustykite pomidorus (jei naudojate šviežius). Užkaiskite puodą ir įkaitinkite jame aliejų. Į puodą sudėkite susmulkintus svogūnus ir česnaką, kaitinkite, kol jie suminkštės.

Tada sudėkite pomidorus, pomidorų padažą, cukrų, baziliką, įberkite pipirų ir druskos. Labai gerai išmaišykite.

Uždenkite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių, kol masė sutirštės. Tešlą apšlakstykite vienu šaukštu aliejaus.

Ant tešlos tolygiai paskirstykite pomidorų įdarą. Uždedami šiaudeliais supjaustyti pievagrybiai.

Sūrį supjaustykite plonais šiaudeliais. Uždėkite ant viršaus. Pabarstykite druska, pridėkite baziliko ir apšlakstykite likusiu aliejumi. Kepkite 20 minučių orkaitėje (220 laipsnių).

Pica paruošta!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
kaip
2012-05-18 15:03:34
KNISA TOS REKLAMOS PUSLAPYJE. SKAITYT IR SUSIKAUPT NEIMANOMA
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Mindaugas