Romos pica
Romos pica
Autorius: Sefas
Jums reikės
50 g
Pieno,
 
100 g
Miltų,
 
10 g
Mielių.
 
 
Šaukštas aliejaus,
 

Paruošimas


Sumaišyti tešlą ir pakildinti. Iš jos išploti blyną, aptepti aliejumi, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, apdėti pomidorais, dešrelėmis (jų kiekis - pagal norą). Kepti orkaitėje 30 min.

Dešreles italai pakeičia grybais, žuvimi ar jūros gėrybėmis. Visų produktų kiekiai - pagal norą ir kišenę.

Paprastai pica valgoma karšta, tik iškepta. Pašildyta jau ne tokia skani.

Pica paruošta!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
dovydas