Pica su keturių rūšių sūriu (Pizza ai quattro formaggi)
Pica su keturių rūšių sūriu (Pizza ai quattro formaggi)
Autorius: sisim
Jums reikės
2 arb. š.
šalavijo
 
pagrindui aptepti
Pomidorų padažo su žolelėmis;
 
šiek tiek
pipirų
 
2 pak.
paruošto tešlos mišinio picai
 
250 g
Mozzarella sūrio
 
120 g
Parmezano (Parmigiano-Reggiano) sūrio
 
120 g
Gruyère sūrio (Šveicariškas, geltonas, kietasis karvių pieno sūris)
 
120 g
Gorgonzola sūrio
 
2 skiltelės
česnako
 
2 valg. š.
alyvuogių aliejaus
 

Paruošimas


Paruošti picos tešlą ir suformuoti apvalų paplotėlį (45 cm skersmens), padėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Suformuoti nedidelį aukštesnį kraštelį. Mozzarella ir Gorgonzola sūrius supjaustyti mažais kubeliais. Gruyère ir Parmezano sūrius sutarkuoti. Česnako skilteles nulupti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Pomidorų padažu gausiai aptepti picos pagrindą. Ant jo suberti sūrius bei česnaką. Pabarstyti šalavijo lapais ir pipirais. Kepti iš anksto iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20-30 min.

Pica paruošta!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Sunaitelis