Šaltinis:
Jums reikės
 
Picos papločio tešla (žiūrėti receptus pica "Margarita").
 
 
Į d a r a s:
 
 
200 g svogūnų laiškų,
 
 
300 g šviežių bulvių,
 
 
alyvuogių aliejaus,
 
 
arbatinis šaukštelis džiovintų čiobrelių arba 2 šaukštai šviežių čiobrelių lapelių,
 
 
3 šaukštai vyno acto,
 
 
150 g šoninės,
 
 
jūros druskos,
 
 
šviežiai maltų juodųjų pipirų.
 

Paruošimas



Orkaitę įkaitinkite iš anksto iki 220 laipsnių karščio. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite. Įkaitinkite keptuvę plonu dugnu, įpilkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus ir suberkite svogūnų laiškus. Svogūnus kepkite atsargiai maišant, kol suminkštės. Pašlakstykite actu. Bulves supjaustykite 2-3 mm storio gabalėliais, užpilkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus, pabarstykite čiobrelių lapeliais, druska ir pipirais.

Kuo ploniau iškočiokite picos tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus. Ant tešlos sudėkite svogūnų mišinį, ant viršaus-bulvių ir plonai pjaustytos šoninės gabalėlius. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi. Kepimo skardą pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 10-15 minučių. Pica turi vilioti aukso spalva.

Pica paruošta!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Mindaugas