Koldūnai su jautiena
Autorius: Žuviukas
Jums reikės
 
kiaušinis,
 
 
druskos,
 
 
pipirų,
 
 
300 g. miltų,
 
 
3 šaukštai vandens,
 
 
3 riekelės mirkyto batono,
 
 
20 g. fermentinio sūrio,
 
 
150g. jautienos, veršienos ar vištienos,
 
 
muskato.
 
 
svogūnas,
 

Paruošimas

1. Suminkom tešlą iš miltų, vandens, druskos, pipirų, kiaušinio. Dedam į šaldytuvą ir palaikom apie valandą.

2. Pasirinktą mėsą ir batoną sumalam per mėsmalę. Smulkiai pjaustytus svogūnus apkepiname, kartu su prieskoniais įmaišom į mėsą.

3. Imam tešlą, labai plonai ją iškočiojam. Formuojam koldūnus. Kraščiukus galima aptepti kiaušiniu. Verdame ant vidutinės ugnies lengvai pasūdytam vandeny.

4. Padažą galima rinktis pagal skonį - grietinės-sviesto su prieskoniais, sūrų sojų ir pan. Aš siūlau aliejuje šiek tiek pakepintus miltus sumaišyti su grietine ir mėgiamais prieskoniais.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
kamile
2011-05-23 13:39:29
as si patekala ragavavu jis zuri slasdfgth
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)
Gabija