Virti pyragėliai su aguonomis
Virti pyragėliai su aguonomis
Autorius: Sefas
Jums reikės
1 stiklinė
pieno
 
dėti. kol tešla nelips prie rankų
miltų
 
50 g
mielių
 
1 stiklinė
Maltų aguonų sumaišytų su cukrumi
 
1 šaukštas
cukraus
 
virimui
aliejaus
 
sauja
razinų
 
1 vnt
trynys
 

Paruošimas


Mieles ištrinti su cukrumi, įpilti 3-4 v.š. šilto pieno, leisti pakilti.

Į dubenį suberti miltus, supilti mieles, likusį šiltą pieną, įmušti trynį ir išminkyti tešlą, kad neliptų prie rankų.

Tešlą palaikyti šiltai, kad pakiltų. Iškočioti, supjaustyti, įdėti įdaro (aguonos maišytos su cukrumi ir razinomis), gerai užspausti kraštus ir virti aliejuje.

Miltinis patiekalas paruoštas!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
aldona
2016-12-23 11:39:57
skanu
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (164)
EMILIJA