Blynai su vištienos ir pievagrybių įdaru
Blynai su vištienos ir pievagrybių įdaru
Autorius: Kunkulėlis
Jums reikės
 
tarkuoto fermentinio sūrio.
 
 
svogūno galvutė,
 
 
keletas pievagrybių (arba paprika),
 
 
druskos.
 
 
40g sviesto,
 
 
200ml pieno,
 
 
200g miltų,
 
 
2 kiaušiniai,
 
 
virta vištienos krūtinėlė,
 

Paruošimas

  1. Pasigaminame įprastą lietinių tešlą ir iškepame blynus.Vieną busę galim palikti nepilnai iškepusią.
  2. Kol kepame blynus, išverdame vištienos krūtinėlę, susmulkiname.
  3. Pievagrybius ir svogūnus smulkiai supjaustome ir apkepame aliejuje.
  4. Ant iškepusių blynų pusių dedam pievargybius ir vištieną, susukame arba sulankstome blynus (čia kaip kam labiau patinka, aš labiau mėgstu susukti).
  5. Dedam blynus į keptuvę truputį pakepame. Apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
  6. Ragaujame ir mėgaujamės.

Skanaus!!!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Mindaugas