Skryliai su varške
Skryliai su varške
Autorius: Mama.lt
Jums reikės
250 g
varškės
 
2 šaukštai
sviesto
 
pagal skonį ir poreikį
spirgučių
 
3 stiklinės
miltų
 
0.5 stiklinės
grietinės
 
1 vnt
kiaušinis
 
šiek tiek
druskos
 

Paruošimas

Tešlą užminkykite kaip lakštiniams (iš kiaušinio, miltų ir vandens, galima įdėti šaukštelį sviesto arba šiek tiek aliejaus), iškočiokite ir supjaustykite kvadratėliais. Pasūdytame vandenyje išvirtus skrylius išgriebkite, nuvarvėjus vandeniui, sudėkite į pašildytą pusdubenį, užpilkite ištirpintu sviestu bei grietine. Ant viršaus supilkite sutrupintą varškę ir spirgučius.

Miltinis patiekalas paruoštas!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
O geriau
2014-05-01 21:57:51
O geriau iš to kiekio varškės ir pieno, druskos padaryti tokį padažą ir su juo valgyti skrylius - man patinka.
O geriau
2014-05-01 21:57:51
O geriau iš to kiekio varškės ir pieno, druskos padaryti tokį padažą ir su juo valgyti skrylius - man patinka.
Winteras
2013-09-22 13:32:38
Kas per skryliai, blet?
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
rapolas