Kepta višta su citrina
Kepta višta su citrina
Autorius: Sefas
Jums reikės
1 vnt
Višta
 
50 g.
sviesto
 
pagal skonį
maltų pipirų.
 
pagal skonį
malto imbiero,
 
pagal skonį
druskos,
 
3-4
česnakų skiltelės
 
25 g.
brendžio (nebūtinai)
 

Paruošimas

Vištą nuplauname, nusausiname, įtriname iš vidaus ir iš išorės sviesto, prieskonių, susmulkintų česnakų mišiniu.

Citriną subadome šakute ir įdedame į vištos vidų. Vištą dedame į išteptą sviestu arba aliejumi keptuvą, apšlakstome brendžiu, įpilame truputį verdančio vandens arba sultinio ir kepame karštoje orkaitėje 50-60 min.

Kepdami retkarčiais palaistome išsiskyrusiu sultiniu. Tame pačiame keptuve galime kepti bulves.

Iškeptą vištą dedame į pakaitintą dubenį ir, išėmę citriną, tiekiame į stalą su keptomis bulvėmis, konservuotais arba keptais vaisiais, daržovių salotomis.

Mėsos patiekalas paruoštas!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
liudmila
2011-11-05 00:16:56
labai skanu
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Arnoldas