Baklažanai, įdaryti aviena
Baklažanai, įdaryti aviena
Autorius: Virtuvės guru
Jums reikės
 
druskos, pipirų pagal skonį.
 
4
baklažanai,
 
4
pomidorai,
 
1
paprika,
 
400g
avienos,
 

Paruošimas

Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais. Ją pasūdyti, papipirinti. Baklažanus nuplauti, nupjauti viršų ir išskobti vidų. Į vidų prikemšame mėsos. Pomidorus, baklažanų vidų ir papriką smulkiai supjaustome. Dedame į indą, kuriame bus troškinami baklažanai.
Sudedame baklažanus ir užpilame vandeniu, kad ne visai apsemtų baklažanus. Troškinti apie 30 minučių.

Mėsos patiekalas paruoštas!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (160)
Sūnus