Sluoksniuotas mėsos apkepas
Sluoksniuotas mėsos apkepas
Autorius: Mama.lt
Jums reikės
2
paprikos
 
400 g
faršo
 
200 g
sūrio
 
1
kiaušinis
 
200 g
grybų (tinka ir pievagrybiai)
 
2-3 šaukštai
grietinės
 
šiek tiek
prieskonių
 
1 didelio
svogūno
 

Paruošimas


Mėsos faršą sumaišyti su šiek tiek grietinės, įmušti kiaušinį, įberti prieskonių. Paprikas su svogūnu apkepinti. Atskirai pakepint išvirtus grybus (pievagrybių virti nereik). Į pailgą kepimo formą dėti sluoksnį mėsos faršo, ant jo sukrėsti paprikas su svogūnais. Užbarstyti šiek tiek tarkuoto sūrio. Vėl dėti faršą, ant jo- grybus, maišytus su  sūriu. Ant viršaus sukrėsti likusį faršą ir dar pabarstyti sūriu. Kepti orkaitėje.

Mėsos patiekalas paruoštas!


Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Austeja