Kiaulienos šašlykai su baklažanais
Kiaulienos šašlykai su baklažanais
Autorius: Mama.lt
Jums reikės
žiupsnis
rytietiškų kepsnių prieskonių
 
sauja
miltų
 
500 g
kiaulienos išpjovos;
 
pusės
greipfruto sulčių
 
žiupsnis
druskos ir ką tik maltų pipirų
 
pagal skonį
daržovių prieskonių ir sojų padažo
 
žiupsnis
cukraus
 
pagal skonį
sojų padažo
 
2 vnt.
vidutinio dydžio baklažanai
 

Paruošimas

Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite greipfrutų sultimis, pasūdykite, pagardinkite cukrumi ir pipirais, pamaigykite rankomis ir 2 val. palikite šaltai, kad pasimarinuotų.

Marinuotą kiaulieną suverkite ant iešmelių ir iškepkite ant grotelių. Baklažanus nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite prieskoniais, apvoliokite miltuose, apkepinkite karštuose riebaluose ir apšlakstykite sojų padažu. Patiekalą patiekite karštą.

Mėsos patiekalas paruoštas!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (160)
Deimante