Jautiena, troškinta su bruknėmis
Jautiena, troškinta su bruknėmis
Autorius: Sefas
Jums reikės
 
Kmynų,
 
 
Druskos,
 
60
Riebalų (g),
 
500
Jautienos (g),
 
2
Svogūnai,
 
1/2
Stiklinės bruknių.
 
1
Šaukštas miltų,
 
 
Mairūno,
 
 
Pipirų,
 

Paruošimas



Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais arba pailgais gabalėliais, apvolioti miltais ir apkepinti riebaluose. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Viską apibarstyti druska, pipirais, grūstais kmynais, mairūnu, bruknėmis ir uždengus troškinti. Retkarčiais įpilti vandens, kad mėsa nesviltų. Patiekti su daržovėmis, makaronais ar vermišeliu.

Mėsos patiekalas paruoštas!


Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Ugnius