Troškinta vištiena su vynuogėmis
Troškinta vištiena su vynuogėmis
Autorius: Mama.lt
Jums reikės
 
šaukšto aliejaus,
 
 
šaukštelio kario,
 
 
3/4 stiklinės grietinės,
 
 
3 šaukštų sviesto,
 
 
2 stiklinių žaliųjų vynuogių,
 
 
1/2 stiklinės sultinio,
 
 
1-1,5 kg vištienos,
 
 
žiupsnelis druskos.
 

Paruošimas

Vištieną supjaustykite nedidelėmis porcijomis, nuplaukite, nusausinkite ir įtrinkite kariu. Palikite 15 min. Puode įkaitinkite riebalus, sudėkite vištieną ir apkepkite iš abiejų pusių ant didelės ugnies.

Supilkite sultinį ir grietinėlę, užvirinkite, paskaninkite druska ir troškinkite apie 40 min. Po to mėsą išgriebkite ir padėkite šiltai. Į puodą suberkite vynuogių puseles (be sėklų), išmaišykite su padažu ir virkite apie 2-3 min. Vištieną apipilkite padažu su vynuogėmis ir tuoj pat patiekite. Tinka su bulvėmis, ryžiais.

Mėsos patiekalas paruoštas!

 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Aronas