Guliašas su kopūstais
Guliašas su kopūstais
Autorius: Sefas
Jums reikės
 
Druskos,
 
600
Jautienos (g),
 
4
Svogūnai,
 
4
Šaukštai aliejaus,
 
1
Šaukštas pomidorų pastos,
 
1
Šviežių kopūstų (kg),
 
 
Lauro lapų.
 
 
Pipiru,
 

Paruošimas

Jautieną supjaustykite nedideliais kubeliais, apkepinkite, įdėkite supjaustytus svogūnus bei kopūstus ir vis pamaišydami dar pakepinkite. Įdėkite prieskonių, druskos, pomidorų pastos, įpilkite tiek karšto vandens arba sultinio, kad visi produktai būtų apsemti.

Troškinkite, uždengę dangčiu. Patiekalą galite pagardinti grietine. Patiekite su virtomis bulvėmis.

Mėsos patiekalas paruoštas!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (153)
Godyte