Kiaulienos kepsniukai
Kiaulienos kepsniukai
Autorius: Sefas
Jums reikės
2
Stiklinės alaus,
 
 
Po kelis žirnelius kvapiųjų pipirų, kadagių ir karčiųjų pipirų.
 
 
Pipirų
 
 
Marinatui:
 
3
Lauro lapų,
 
1
Šaukštelio kmynų,
 
 
Druskos.
 
 
Aliejaus tepimui,
 
1
Šviežios kiaulienos (kg),
 

Paruošimas



Nuplautą ir nusausintą mėsą supjaustykite 1,5 cm storio gabalėliais, pamuškite grūstuvėliu, pabarstykite druska ir pipirais.

Sudėkite į indą, pabarstykite prieskoniais.

Užpilkite alumi (kad mėsa jame būtų visiškai panardinta) ir padėkite parai į šaldytuvą.

Mėsą išimkite iš marinato, aptepkite aliejumi ir kepkite pašlakstydami marinatu ant grotelių.

Mėsos patiekalas paruoštas!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Kristupas