Veršienos kepsnys su vyno padažu
Veršienos kepsnys su vyno padažu
Šaltinis: Mama.lt
Jums reikės
 
pipirų.
 
 
pipirų,
 
 
P a d a ž u i:
 
 
lauro lapelių,
 
 
Energetinė vertė: 1560 kcal
 
 
druskos,
 
 
250 g veršienos kaulų,
 
 
2 svogūnai,
 
 
1 šaukštas krakmolo,
 
 
1/2 stiklinės baltojo vyno,
 
 
1 kg veršienos kumpio,
 
 
pomidorų košės,
 
 
sviesto.
 

Paruošimas

Į keptuvą sudėkite nuplautus kaulus, ant jų-pasūdytą mėsą. Aplink sudėkite prieskonius. Mėsą uždenkite riebalais išteptu pergamentiniu popieriumi, keptuvą sandariai uždenkite ir kepkite orkaitėje 1 val. 30 min. Iškepus nuimkite popierių ir dangtį, pakepkite, kol mėsa aprausvės.

P a d a ž u i likusį nuo kepsnio sultinį nukoškite, įpilkite kiek vandens, pavirinkite. Svogūną smulkiai supjaustykite ir patroškinkite vyne. Sultinį supilkite ant besitroškinančių svogūnų, supilkite atskiestą krakmolą, užvirinkite, įberkite pipirų. Kepsnį gražiai supjaustykite, sudėkite į lėkštę. Padažą supilkite į padažinę. Kartu paduokite virtų bulvių.

Mėsos patiekalas paruoštas!

 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (153)
egidijus