Šaltinis:
Jums reikės
 
Energetinė vertė: 2077 kcal
 
 
400 g agurkų,
 
 
1 šaukštas 9 proc. acto,
 
 
1 stiklinė vandens,
 
 
200 g dešros,
 
 
lauro lapelių,
 
 
pipirų,
 
 
druskos,
 
 
garstyčių.
 
 
Tešlai:
 
 
4 šaukštai pieno,
 
 
3 šaukštai miltų,
 
 
1 šaukštas taukų,
 
 
1 kiaušinis,
 
 
druskos.
 

Paruošimas



Agurkus nuplaukite ir supjaustykite 1 1/2 cm storio griežinėliais. Iš acto, vandens ir prieskonių išvirtu marinatu užpilkite agurkus ir palaikykite 30 minučių. Dešrą supjaustykite griežinėliais, aptepkite garstyčiomis. Išimtus iš marinato agurkus nusausinkite.

Paimkite ploną lazdelę, ant jos užmaukite 2 agurko griežinėlius pakaitomis su 2 dešros griežinėliais. Iš pieno, kiaušinių, miltų ir druskos suplakite tešlą. Lazdelę su agurkais ir dešra pamirkykite tešloje ir tuoj apkepkite taukuose. Kepsnelius patiekite su lazdelėmis.

Mėsos patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (145)
Maksim