Kopūstų ir mėsos kepsnys
Kopūstų ir mėsos kepsnys
Šaltinis: Mama.lt
Jums reikės
 
druskos.
 
 
500 g bulvių,
 
 
250 g kiaulienos,
 
 
2 kiaušiniai,
 
 
100 g lašinukų,
 
 
1 svogūnas,
 
 
1 kg kopūstų,
 
 
1 bandelė,
 
 
Energetinė vertė: 1754 kcal
 

Paruošimas

Kopūstus stambiai supjaustykite ir apvirinkite pasūdytame vandenyje. Išmirkytą bandelę, kopūstus ir svogūną sumalkite, mėsą stambiai sukapokite (galima imti rūkytą kumpį). Viską sumaišykite, sudėkite trynius, jei reikia, pasūdykite, gerai išsukite, įmaišykite išplaktus baltymus.

Iš gautos masės suformuokite pailgą kepsnį, jį prikamšykite juostelėmis supjaustytų lašinukų. Dalį lašinukų paspirginkite, ant jų uždėkite kepsnį, užpilkite pusę stiklinės karšto vandens ir kepkite 45 minutes. Kepsnį paduokite su virtomis bulvėmis.

Mėsos patiekalas paruoštas!


Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)
Gabija