Šaltinis:
Jums reikės
 
8 sunokę pomidorai,
 
 
2 šaukštai pomidorų piurė,
 
 
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
 
 
2 lauro lapeliai,
 
 
žiupsnelis cukraus,
 
 
335 g jautienos faršo,
 
 
335 g kiaulienos faršo,
 
 
1 smulkiai supjaustytas vidutinio dydžio svogūnas,
 
 
1 išplaktas kiaušinis,
 
 
2 šaukštai smulkintų mėtų,
 
 
115 g baltos duonos (pluteles nupjaukite).
 

Paruošimas



Įpjaukite kiekvieną pomidorą ir 1 minutei įdėkite į verdantį vandenį. Vandenį nupilkite, pomidorus atvėsinkite ir nulupkite žievelę. Pomidorus smulkiai supjaustykite ir sudėkite į puodą su pomidorų piurė, sviestu, lauro lapeliais ir cukrumi. Pagardinkite druska, pipirais ir pamaišant troškinkite 15 minučių.

Į indą sudėkite jautienos ir kiaulienos faršą, svogūnus, kiaušinį, mėtas. Į 115 ml vandens 15 minučių pamerkite duoną. Nusausintą duoną sudėkite į faršą. Pagardinkite druska, pipirais ir iš faršo suformuokite 18 ritinėlių.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir 15 min. vartant kepkite kotletus. Kotletus, prieš tai juos nusausinus ant popierinio rankšluoščio, sudėkite į padažą. Pamaišykite ir dar 10 min. pakaitinkite ant silpnos ugnies. Patiekite su fetos sūriu ir žaliomis salotomis.

Mėsos patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (153)
Milena